Home Delivery Box Rezidential

Eficienta Maxima si Livrare Garantata

HOME DELIVERY BOX este un sistem de depozitare automatizat, securizat şi ușor de utilizat, fără a fi necesare aplicaţii online sau coduri QR.

Este conceput pentru a fi instalat în zona de intrare a cladirilor de apartamente pentru a fi folosite exclusiv de către persoanele care locuiesc acolo. Toate companiile de curierat, serviciile locale de postă, precum și persoanele fizice pot folosi Home Delivery Box pentru livrarea în siguranţă și fără contact fizic a coletelor, pentru schimbul de bunuri, documente importante sau cheile de apartament AirBnB.

HOME DELIVERY BOX aduce valoare adăugată atat proprietarilor de blocuri, asociațiilor de proprietarii și administratorilor de proprietăți cat si clădirilor de birouri și administrative, centrelor comerciale, campusurilor studențești și chiar sectorului industrial.

Model 1. Rezidential

Cutii Posta + Colete

Dimensiuni Cutie Postala
Dimensiuni Cutie Colete
Modular si usor e extins

Puteți adăuga o altă unitate sau mai multe oricând doriți.

Durabilitate

Lockerele Home Delivery Box sunt dure, fiabile, rezistente la intemperii și funcționează indiferent de anotimp.

Design Personalizat

Clienții pot alege orice culoare sau design grafic. Putem aplica vinil autoadeziv pentru design personalizat sau alte finisaje laminate speciale pentru a se potrivi cu aspectul estetic al clădirii sau cu aspectul dorit de designer, inclusiv plăci stratificate cu textura sau chiar lemn.

Cerinte Tehnice

Cerinţe standard de conectare la curent electric: 230 V 50 Hz, consum max. de 5 W
Conectivitate GSM: SIM cu abonament lunar pentru fiecare ansamblu dintr-o locaţie

Disponibilitate Non-Stop
Predare usoara, Ridicare usoara
Fara aplicatii, QR sau cod de bare
Doar numarul de telefon si un PIN
LIVRARE GARANTATA !

Model 2. Rezidential

Cutii Colete

Modelul Home Delivery Box Rezidential 2 este gandit si construit pentru situatiile in care clientii nu doresc cutii postale si deasemenea, este potrivit pentru alte spatii decat cele de locuit, cum ar fi: spatii comerciale, industriale, campusuri studentesti, institutii sau birouri.

Afla Detalii sau Cere Oferta​

In cel mai scurt timp un consultant Step Proiect va va contacta telefonic sau pe email. Nu mai astepta ! In curand ai putea avea propriul locker la usa ta !

Scroll to Top